Haarstylist en visagist

In mijn kapsalon en visagiesalon wil ik het mooiste naar boven halen door dicht bij de persoon(lijkheid) te blijven. Bij mij gaat het om de vraag waar iemand zich prettig of onprettig bij voelt. Daar laat ik mijn professionele visie op los en samen ontdekken we wat de mogelijkheden zijn.

nathalie-scheerder-haarstylist-visagist

Ik mag uitvoeren, u ervaart…

Na en naast mijn kappersopleiding heb ik veel cursussen en bijscholing in trends en technieken gevolgd van o.m. Bert de Zeeuw, Patrick Kalle, Rob Offerman, Huub Eijsink en Eric Brouwer. Mijn visagie-opleiding heb ik bij Thea Colenbrander gevolgd. Zij heeft veel TV werk gedaan en jaren lang samen met Ad Peters de make-overs in het blad Privé verzorgd waarbij zij verantwoordelijk was voor de make-up.

Styling & Visagie

Bij filmen en fotograferen is goede Styling & Visagie verschrikkelijk belangrijk.
Het wordt nogal eens onderschat (beetje poederen), maar als je het verschil een keer hebt gezien tussen wel en geen visagie, dan weet je waarom de investering in visagie absoluut de moeite waard is.

Onder de vlag van ‘De Hoofdzaak’ werk ik al jaren voor gerenommeerde filmproducenten en fotografen.
Het is heerlijk om mee te mogen werken aan een mooie foto-shoot of de opnamen van een AV-productie of TV-commercial.
Ook al betekent dat vaak om 6 uur vertrekken en – moe maar voldaan – pas om 21 uur thuis….:-)

Davines

Davines is mijn ‘hoofd’-merk. Een wereldmerk van hoge kwaliteit waar professionals (en ik dus ook), graag mee werken.

davines-italiaans-merk-verzorging-kwaliteitsmerk

Davines is van huis uit een Italiaans (Parma) merk met een diepe ziel. Hier komen de ontwikkelingen vandaan met al hun charisma, stijl en drama maar bovenal van hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit met een hoge bijdrage aan het milieu.

Zij hebben een fantastische kleurenpallet met vele, vele mogelijkheden van kleurschakeringen in vele kleurencombinaties. En een volle, diepe grijsdekking die een mooie glans achterlaat wat bij andere merken nog al eens achterwege blijft. Voor mij een merk waar ik trots op ben om mee te mogen werken en dit te mogen presenteren in mijn salon.

DAVINES Oi

davines-oi-styling-products-haircare-hoofdzaak

davines-haircare-mask-hoofdzaak

davines-oi-haircare-hoofdzaak

DAVINES Essential Haircare

davines-essential-haircare-hoofdzaak

DAVINES The Circle Chronicles

davines-the-circle-chonicle-haircare-hoofdzaak

DAVINES More Inside

davines-more-inside-haircare-hoofdzaak

ELEVEN Australia

ELEVEN Australia heeft een groot assortiment aan styling producten. Al hun styling producten zijn cruelty free en goedgekeurd door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Verder zijn ze vrij van sulfaten en parabenen en is de duurzame verpakking 100% biologisch afbreekbaar.

Eleven is evenals Davines een merk waar ik graag mee werk.

eleven-autralia-haircare-hoofdzaak

eleven-autralia-haircare-hoofdzaak

Een bak aan ervaring!

Ik beheers de volgende technieken:

 • Uitgebreide in/op knip, snij en effileer techniek
 • Semi en permanente kleuringen
 • Folie technieken high/low lights (kleurschakeringen, licht, donker, rood)
 • Lichterblond kleuringen
 • Opsteektechnieken
 • Krulborstel
 • Styletang
 • Krultang
 • Wafeltang
 • Carmenset

Resultaten en toepassingen:

 • (natuurlijke) Permanente krullen
 • Visagie- make-up Bruidsmake-up
 • Dag, avond en gala make-up
 • Film & Bedrijfspresentatie
 • Fotografie