Als ik op social media rondsnuffel kom ik veel bekenden tegen met een – laat ik het mild uitdrukken – bijzondere profielfoto. Deze mensen ken ik veelal als professional, maar dat kan ik niet afleiden uit de manier waarop ze zich online presenteren… Een gemiste kans lijkt mij.

Daarom heb ik samen met Crystal Park New Media – waar ik als bedrijf in huis ben gevestigd – een compact product ontwikkeld dat jou als professional in jouw online presentatie meteen op voorsprong zet: de PROFAVA – jouw professionele profielfoto voor social media en drukwerk.

[box color=”blue”]WAT is een AVA?: 

AVA staat voor Avatar en is de gebruikersafbeelding ook wel profielfoto genoemd. Het is een portretfoto die je gebruikt voor je socialmedia zoals twitter, facebook, linkedin of trumblr, maar ook voor je CV, bedrijfswebsite, datingsite en visitekaartje.

Voor WIE?

Iedereen die zichzelf presenteert als professional. Die professioneel, krachtig, betrouwbaar, ontspannen maar vooral zichzelf wil neerzetten. Je krijgt maar een keer de mogelijkheid om een eerste indruk te maken…;-)

WAAROM (is het belangrijk)?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zodra je jezelf mooi, krachtig, en zeker op een foto ziet VOEL je jezelf ook zo. Datgene waar je voor staat en wie je bent is wat je wilt uitstralen en dat is waarom een goede en professionele AVA-foto belangrijk is![/box]

hoofdzaak-zutphen-professionele-ava-resultaat

Diana Polder – eigenaar ‘Orde & Zo’:

[quote align=”centre” width=”100%”]”Eerst gebruikte ik een foto die ik zelf maakte met mijn iPhone. Ik heb er niet bij stilgestaan dat dit het eerste beeld is dat veel mensen van mij zouden zien en dus ook de eerste indruk die je achterlaat. Met de nieuwe profielfoto’s van Nathalie kom ik professioneel over, zoals ik ook daadwerkelijk ben. Daardoor voel ik me veel zekerder in de eerste kennismaking via social media. Had ik veel eerder aan moeten denken en ook moeten doen!”[/quote]

Wat BIEDEN we?

We bieden je een totaalpakket van styling (kleding, haar & make-up) en hoogwaardige professionele fotografie (setting & belichting). Aan de IJsselkade in Zutphen beschikken we over vaste ruimten voor de verzorging van haar & make-up en de fotoshoot. Als het om een compleet team of bedrijf gaat kunnen we ook op locatie komen.

Wat KRIJG je er voor; wat houd je er aan over?

[box color=”blue” icon=”plus” size=”big”] Na de fotosessie zoeken we samen de beste foto’s uit. Deze worden bewerkt en geschikt gemaakt conform de specificaties (afmetingen en kleurprofielen) van de belangrijkste Social Media (Twitter, Linked-In en Facebook). Je kunt jouw nieuwe profielfoto’s meteen gebruiken.[/box] [box color=”blue” icon=”plus” size=”big”] De selectie sturen we ook via WeTransfer in hoge resolutie naar je toe. Deze bestanden kun je gebruiken voor een mooie (grote) afdruk, voor gebruik in persuitingen – bijvoorbeeld bij een interview – en op jouw visitekaartje.[/box]

Hieronder zie je enkele voorbeelden:

hoofdzaak-zutphen-nathalie-pot-scheerder-prof-ava-professionele-avatar-stijn

hoofdzaak-zutphen-nathalie-pot-scheerder-prof-ava-professionele-avatar-diversen

[box color=”blue”] HOEVEEL kost het?

Een sessie kost € 125,- (inclusief btw). Hiervoor ga ik eerst aan de slag met jouw kapsel, de huid (make-up) en de uitstraling. Neem verschillende setjes kleding mee zodat we samen kunnen kiezen en variëren! Daarna maakt de fotograaf een serie professionele foto’s die we samen bekijken. Pas als we allemaal tevreden zijn over de selectie worden de foto’s bewerkt en naar je toegezonden.

[/box]

INTERESSE?

[box color=”orange” icon=”flag”] Natuurlijk vind je het nu ook belangrijk om jezelf professioneel te presenteren met een goede profielfoto! Bel mij op 0622 906 396 of stuur me een mail.  Ook kun je gebruik maken van het infoformulier in de sidebar of het afspraakverzoek voor meer informatie.

Let op: een eerste contact verplicht je nog tot niets! Laten we eerst een kennis maken om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Als je het nog niet zeker weet kunnen we het beste eerst een kop koffie samen drinken en kijken of ‘het klikt’. Ik hoor graag van je!

[/box]